WYSIWYG Web Builder
Beste Oldtimerliefhebber,
Zondag 25 Juni organiseren wij een bijzondere Tourrally in de prachtige Liemers en Achterhoek. Meer informatie op:
 
HYPERLINK "https://deliemers.lions.nl/deliemers.lions.nl/rally1" Liemers Tour Rally, Lions Edition 2023 
Naast een buitengewoon mooie route, zal er een uitstekende catering en veiling met bijzondere items zijn.
De opbrengst van deze Rally gaat volledig naar het goede doel. Stichting Gaandeweg, 
HYPERLINK "http://www.gaandeweg.nl" www.gaandeweg.nl   , een geheel door vrijwilligers gerunde en volledig van giften en donaties afhankelijke organisatie die vakanties organiseert voor families met een kind dat door kanker getroffen is.
Namens de Lions De Liemers hopen wij van harte dat u ons ondersteunt in onze missie een mooi bedrag voor de Stichting Gaandeweg te realiseren
  op uw site en activiteiten kalender op te nemen.
Voor vragen zijn wij te bereiken op: 
HYPERLINK "mailto:liemerstourrally@gmail.com" liemerstourrally@gmail.com 
Hartelijke groet, Lions De Liemers
Op zondag 18 juni (Vaderdag) zal het centrum van Bemmel vol staan met veel, heel veel authentieke en unieke voertuigen. Met klassiekers, young- en oldtimers en auto’s, die je niet elke dag ziet.
Ook de motor- en brommerliefhebber zal zijn ogen uitkijken als het gaat om tweewielers van merken als Zündapp, Puch, Berini, BMW en Honda. ’s Morgens is er een toertocht door de omgeving, ’s middags laten de deelnemers hun pronkstuk zien op diverse pleinen en plekken in het centrum van Bemmel.
Zelf deelnemen kan!
Ben je in het bezit van een klassieke auto, tuned car, supercar, circuitauto? Of van een klassieke tweewieler? Neem dan ook deel aan ‘Bemmels on Wheels. Laat je pronkstuk of parel zien aan het publiek, dat zich zeer zeker in groten getale komt vergapen aan deze vervoersmiddelen uit nostalgische tijden.
Inschrijving
De inschrijving staat voor iedereen open, die ’s morgens met de toertocht wilt deelnemen en ’s middags het publiek in Bemmel het vehicle wilt tentoonstellen.
Inschrijven via de volgende link:   https://www.beleefbemmel.nl/bow2023