Uitnodiging 21e ,,Lentekriebels” ,,Angerse Oldtimer Club”.
De start voor het buitenseizoen van de ,,Angerse Oldtimer Club” is op zondag 8 april 2018.
Let op, We verzamelen tussen 9.30 en 10.00 uur bij Het Dorpshuis in de Emmastraat te Angeren.
Bolder Mengvoeders is niet meer beschikbaar. We beginnen de ,,Lentekriebels” met een korte opening ’s rit, waarvoor u geen inschrijfgeld hoeft te betalen.
Na het inleveren van het inschrijfstrookje, zie hier onder, krijgt u een routebeschrijving voor de rit en een Rallykaart voor op uw oldtimer.
We starten om 10.00 uur voor een rit van circa een uur. We komen na de rit vanaf de Jan Joostenstraat de Molenstraat in. We worden de blikvanger van de Lentekriebels
Dus blijf zo lang mogelijk om te showen, Bij de kar zijn kaarten verkrijgbaar waar u wat gegevens van u Oldtimer kunt invullen. Parkeren op aanwijzing van de verkeersregelaars, van de ,,Angerse Oldtimer Club”. De Stationaire motoren mogen op een nader te bepalen plaats gaan staan, om ze daar te laten lopen. ‘De Kar’ komt voor aan in de Molenstraat te staan. U wordt daar na terugkomst van de rit, ontvangen met koffie. En een plaatje cake.
U kunt zich tot en met zaterdag 7 april aanmelden, met hoeveel personen en voertuigen u komt. Aanmelden via onze site of per E-mail
info@angerseoldtimerclub.nl telefonisch bij Johan Kuster 026-3250315 of 06-13189274. en Frits de Wild 026-3257340