Hallo ,,Angerse Oldtimer Club” leden en vrienden.
Op zondag 5 mei 2019 a.s. wordt de ,,Bloesemrit” gereden.
Vanaf 09.30 uur inschrijven in ons clubhuis ,,Herberg De Letste Stuyver” aan de Molenstraat 6 te Angeren.
Verzamelen op het (Kermisterrein) waar om 10.30 uur gestart wordt.
Solexen, brommers en motorfietsen op de parkeerplaats bij ons clubhuis.
Zoals U weet, bent U verplicht het inschrijfstrookje in te vullen.
Stuur deze niet van te voren naar ons op, maar geef deze tijdens het inschrijven op 5 mei, bij de inschrijftafels af, dit voorkomt een hoop administratie vooraf.
Gaat U mee, Het inschrijfgeld voor leden is € 9,00 en niet leden € 12,00.
Meld u aan via www.angerseoldtimerclub.nl bij aanmelden evenementen of bel dit

tot en met vrijdag 3 mei a.s. naar ons door. Johan Kuster 0613189274 U krijgt weer de nodige bescheiden bij het inschrijven.
Omdat het voor de auto’s lastig is de tractoren in te halen vertrekken de auto’s als eerste om 10.30 uur, op aanwijzing van het bestuur.

Herinnering: Rabobank Clubkas Campagne, breng je stem uit op onze club, vraag ook de buren op ons te stemmen .
De stemperiode is van 15 tot en met 28 april 2019 u krijgt bericht van u RABO bank,
Per mail of brief.

Angerse Oldtimer info.
Elk lid kan leesvoer insturen. Aarzel dus niet wanneer u iets leuks heef om te delen.
Alles is welkom ook foto’s, voor 1 juni naar Yvonne van Hoorn vanhoornyvonne@gmail.com